ЗА НАС

УУД КОМЕРС е дружество създадено през 2012г, с основен предмет на дейност търговия с мебелни материали. Екипът на УУД КОМЕРС е с дългогодишен опит в производството и търговията с мебелни материали. Нашите служители могат да Ви дадат ценни продуктови съвети за да оптимизирате разходите си в мебелното производство.

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Ние предлагаме голямо разнообразие от продукти за мебелното производство – естествен фурнир и файнлайн, фурнировани плоскости, 3D структурирани панели, суров МДФ и ПДЧ, ламинирано ПДЧ, акрилни плоскости, HPL и HPL COMPACT, каси и первази за врати. Портфолиото ни съдържа и готови продуктови решения за крайния потребител, като интериорни врати, декинг, мебелни аксесоари и др.

 

КАК РАБОТИМ

Ние работим близо до нашите клиенти за да дефинираме точно техните нужди. За нас професионализмът е отговорно отношение към клиента и покриване на най-високи стандарти и изисквания в бранша. Основната ни цел е да поддържаме баланс между качеството, бързината на доставките и стойността на доставеният от нас продукт. Стремим се непрекъснато да усъвършенстваме и разширяваме портфолиото си от продукти за да предложим иновативни решения, които Ви спестяват време и средства. Обслужваме фирми на територията на цялата страна, като разполагаме с изградени собствени складови площи, както и развита дистрибуторска и логистична мрежа.

 

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА

В процеса на работата ни ние изградихме търговски и ексклузивни представителства с производители като: “PFLEIDERER”-Германия, “PFLEIDERER”-Полша, “ STARWOOD” -Турция,  Работим успешно и с други водещи фирми за производство на мебелни материали от Гърция, Италия, Австрия, Полша, Румъния, Хърватия, Франция, Словения, Чехия, Русия, Беларус и Украйна.  Фирмата  е директен вносител на едро на голямо разнообразие от естествени фурнири, файнлайни и  фурнировани плоскости от едни от най-добрите заводи в Европа. Предлаганите продукти в сегмента фурнири са със запазена собствена марка.

 

СКЛАДОВИ БАЗИ

С цел диверсифицирането на предлаганите продукти и услуги  УУД КОМЕРС патентова своя търговска марка, както и създаде мрежа от свои собствени търговски обекти с обща закрита площ над 7 000кв.м. Търговските обекти на фирмата покриват районите на цялата страна.

 

МИСИЯ

Работим с отношение към детайлите, защото вярваме, че те са важни за постигане на високи  резултати. Основни принципи на УУД КОМЕРС са лоялност и коректност към своите клиенти и  партньори в страната и чужбина. Професионалната ни практика ни кара да се чувстваме уверени в  това, което правим, a го правим, защото обичаме работата си.