• За нас

  УУД КОМЕРС е дружество създадено през 2012г, с основен предмет на дейност търговия с мебелни материали. Екипът на УУД КОМЕРС е с дългогодишен опит в производството и търговията с мебелни материали. Нашите специалисти могат да Ви дадат ценни продуктови съвети за да оптимизирате разходите си в мебелното производство. От 2015г УУД КОМЕРС е член на БРАНШОВАТА КАМАРА НА ДЪРВООБРАБОТВАЩАТА И МЕБЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ в България.
 • Какво предлагаме

  Ние предлагаме голямо разнообразие от продукти за мебелното производство–естествен фурнир, фурнировани МДФ и ПДЧ, ламинирано ПДЧ, акрилни плоскости, каси и первази, кухненски вратички от масив, принт плотове и дигитален печат. Портфолиото ни съдържа и готови продуктови решения за крайния потребител, като интериорни врати, декинг, паркети, мебелни аксесоари и др.
 • Как работим

  Ние работим близо до нашите клиенти за да дефинираме точно техните нужди. За нас професионализмът е отговорно отношение към клиента и покриване на най-високи стандарти и изисквания в бранша. Основната ни цел е да поддържаме баланс между качеството, бързината на доставките и стойността на доставеният от нас продукт. Стремим се непрекъснато да усъвършенстваме и разширяваме портфолиото си от продукти за да предложим иновативни решения, които Ви спестяват време и средства. Обслужваме фирми на територията на цялата страна, като разполагаме с изградени собствени складови площи, както и развита дистрибуторска и логистична мрежа.
 • Търговски представителства

  В процеса на работата ни ние изградихме търговски и ексклузивни представителства с производители като: „STARWOOD”-Турция,"LOSAN”-Румъния,”PFLEIDERER”-Германия. Работим успешно и с други водещи фирми за производство на мебелни материали от Украйна, Германия, Румъния, Турция, Чехия, Хърватска, Словения, Полша, Италия, Гърция и България. Фирмата ни е директен вносител на голямо разнообразие от естествени фурнири и фурнировани плоскости от едни от най-добрите заводи в Европа. Предлаганите продукти в сегмента фурнири са със запазена собствена марка.
 • Складови бази

  С цел диверсифицирането на предлаганите продукти и услуги  УУД КОМЕРС патентова своя   търговска марка, както и  създаде мрежа от свои собствени търговски обекти с обща закрита площ над  7 000кв.м.
 • МИСИЯ

  Работим с отношение към детайлите, защото вярваме, че те са важни за постигане на високи  резултати. Основни принципи на УУД КОМЕРС са лоялност и коректност към своите клиенти и  партньори в страната и чужбина. Професионалната ни практика ни кара да се чувстваме уверени в  това, което правим, a го правим, защото обичаме работата си.